Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Afiş cultural pentru 7 noiembrie

7 noi. 2014,, 10:00   Societate
2094 0
Foto: newsmoldova.md
Cinema

Reţeaua de cinematografe „Patria Multiplex” propune spre atenţia cinefililor difuzarea dramei „Serena” cu Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, a filmului fantastic de aventură “Interstellar: Călătorind prin univers”, a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman, precum şi a peliculei “Furia: Eroi anonimi” („Fury”) cu Brad Pitt. Amatorii formatului 3D vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu uimitoarea poveste a transformării unui robot experimental, binevoitor, într-o maşină invincibilă de luptă, în desenul animat „Cei 6 supereroi”. Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei .

Teatru

Pe scena Teatrului Dramatic de Stat „A.P. Cehov”, cu începere de la ora 18:30, va avea loc spectacolul „Senzaţii puternice”, despre lucruri cotidiene, cu romanţe. Preţul bietelor variază între 50 şi 80 de lei.

Sport

Între 7 şi 9 noiembrie, pe corturile „Terra Ten” din sectorul Ciocana se va desfăşura un turneu de tenis de cîmp pentru începători „Challenge Cup Liga Tineretului”, dedicat Zilei Naţionale a Tineretului. La competiţii vor putea participa sportivi cu vîrsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani.

Concerte

La Filarmonica Naţională, cu începere de la ora 13:00, va avea loc concertul „Frenezii italiene”, ce are ca obiectiv dezvoltarea relaţiilor de cooperare între centrele culturale şi educaţionale de pe ambele maluri ale Nistrului. În concert participă Orchestra Simfonică a Filarmonicii, Capela Academică Corală „Doina”. Dirijor – Roman Baltag (Germania).

Expoziţii

În perioada 30 octombrie – 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă se desfăşoară expoziţia picturilor din secolele XIX-X „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

La 4-7 noiembrie, pe teritoriul CIE „Moldexpo” are loc Expoziţia Internaţională Specializată „Shops & Restaurants”, ediţia a VIII-a, avînd drept scop dezvoltarea businessului, menţinerea relaţiilor de parteneriat şi a dialogului profesionist pe piaţa de desfacere a produselor alimentare.

Între 31 octombrie şi 30 noiembrie, la Galeria de Artă „M-ART” se desfăşoară o expoziţie a pictorului moldovean, preşedintelui Asociaţiei Pictorilor Ruşi, Serghei Sulin. Galeria a fost deschisă pe lîngă Biblioteca Municipală „M. Lomonosov”.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?