X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Afiş pentru 5 noiembrie

5 noi. 2014,, 10:00   Societate
2355 0
Foto: free-time.md
Acţiuni

Pînă la 7 noiembrie în Moldova se va desfăşura acţiunea caritabilă „Să le facem o bucurie copiilor din orfelinate!”, graţie cărei va putea fi organizată o sărbătoare veselă – festivalul de binefacere pentru copiii de la internate. Este necesar să se colecteze 50 de mii de lei. Banii vor fi transferaţi pe conturile Organizaţiei obşteşti „Vatra”.

Concerte

La Filarmonica Naţională, cu începere de la ora 13:00, va avea loc concertul „Frenezii italiene”, care are ca obiectiv dezvoltarea relaţiilor de cooperare între centrele culturale şi educaţionale de pe ambele maluri ale Nistrului. În program a fost inclusă muzica compozitorilor italieni – Vivaldi, Rossini, Verdi, etc.

Teatre

Pe scena Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” , cu începere de la ora 18:00, va avea loc spectacolul „A venit un bărbat la femeie”.

Pentru copii

Teatrul de Păpuşi „Licurici”prezintă, cu începere de la ora 11:00, spectacolul „Surioara Alionuşka şi frăţiorul Ivanuşka”, după povestea populară rusă.

Expoziţii

În perioada 30 octombrie - 30 noiembrie, la Muzeul Naţional de Artă se desfăşoară expoziţia picturilor din secolele XIX-X „Călătorie în timp”. La expoziţie sînt prezentate 30 de picturi şi 28 de lucrări grafice. Preţul unui bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari constituie 2 lei, pentru adulţi – 10 lei.

La 4-7 noiembrie, pe teritoriul CIE „Moldexpo” are loc Expoziţia Internaţională Specializată „Shops & Restaurants”, ediţia a VIII-a, care are ca obiectiv dezvoltarea businessului, menţinerea relaţiilor de parteneriat şi a dialogului profesionist pe piaţa de desfacere a produselor alimentare.

Între 31 octombrie şi 30 noiembrie, la Galeria de artă „M-ART” se desfăşoară o expoziţie a pictorului moldovean, preşedintelui Asociaţiei pictorilor ruşi, Serghei Sulin. Galeria a fost deschisă pe lîngă Biblioteca municipală „M. Lomonosov”.

Iubitorii de artă vor putea vizita la Muzeul Naţional de Artă expoziţia de picturi a renumitului sculptor belgian şi francez Idel Ianchelevici, care va rămîne deschisă pînă la 15 noiembrie.

Cinema

Reţeaua de cinematografe „Patria” propune spre atenţia cinefililor difuzarea comediei ruse „Amar.2”, cu Serghei Svetlakov în rolul principal, a thrillerului „Înainte să adorm” („Before I go to sleep”) cu Nicole Kidman, precum şi a peliculei “Furia: Eroi anonimi” cu Brad Pitt. Amatorii formatului 3D vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu uimitoarea poveste a transformării unui robot experimental, binevoitor, într-o maşină invincibilă de luptă, în desenul animat „Cei şase super eroi”. Preţul biletelor variază între 20 şi 100 de lei .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?