X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cea mai bună ofertă în rate la iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, de la Orange (FOTO,VIDEO) ©

3 noi. 2014,, 14:57   Societate
8090 0


Orange lansează oficial în Moldova cele mai performante smartphone-uri marca Apple - iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Super smartphone-urile susţin tehnologia 4G şi le permite posesorilor să aibă parte de cea mai bună experienţă de utilizare a internetului, cu viteze de până la 150 Mbps.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „ Orange este operatorul numărul 1 în Moldova la capitolul inovaţii. Suntem singura companie din ţara noastră autorizată de Apple să importe iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Ne mândrim că am fost primii care am reuşit să punem la dispoziţia clienţilor noştri cele mai avansate telefoane marca Apple.

Investiţiile noastre sunt orientate spre oferirea serviciilor de comunicare utile pentru toţi locuitorii ţării. Lansarea oficială de către Orange a iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, aliniază din nou Moldova în rândul statelor cu cele mai înalte tehnologii în domeniul telecomunicaţiilor.

Ludmila Nistorică, Director de Marketing şi Comunicare Orange Moldova: „Alături de cele mai avansate telefoane marca Apple, Orange aduce abonaţilor săi şi cea mai bună ofertă în rate. Această este cea mai avantajoasă de pe piaţă şi vine să răspundă aşteptărilor clienţilor Orange, care s-au arătat interesaţi de aceste două smartphone-uri, combinate cu oferta avantajoasă de preţ, de la Orange. Le urăm tuturor o experienţă cât mai plăcută în utilizarea iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

Pentru mai multe detalii vizitaţi orange.md.

Avantaje iPhone 6 şi iPhone 6 Plus

Noile telefoane au un design complet nou, care îmbină perfect ecranul cu corpul din aluminiu. Smartphone-urile îşi surprind admiratorii şi cu dimensiunea ecranelor mai mari decât până acum: iPhone 6 plus de 5.5 inch şi iPhone 6 de 4.7 inch. Datorită tehnologiei cu care au fost şlefuite acestea sunt cele mai subţiri ecrane multi-touch implementate de Apple.

Sistemul de operare iOS 8 le permite posesorilor mai multă rapiditate în utilizarea aplicaţiilor, care fac telefoanele mai productive. Camera de 8 megapixeli foloseşte un stabilizator optic de imagine, iar datorită unui flash pentru iluminarea suprafeţelor, utilizatorii pot obţine poze de cea mai bună calitate şi în timpul nopţii. Camera este capabilă să înregistreze şi clipuri video slow motion.

Cele două telefoane au fost prezentate weekendul trecut în cadrul unei expoziţii publice, la Shopping Malldova. Pentru toţi vizitatorii mall-ului a fost organizată o tombolă, la care au participat doritorii de a câştiga un iPhone 6. Pentru a se înscrie în concurs ei au trebuit să achiziţioneze produse Orange, în valoare de 100 de lei, de la Orange Digital Store. Norocosul care a intrat în posesia dispozitivului este Alexandru Oleinic.

Alexandru Oleinic, câştigător: „Sunt foarte fericit că am câştigat aceste telefon. A fost o zi foarte norocoasă pentru mine. Astăzi, de dimineaţă, am procurat un iPhone 6, iar acum am primit în dar un alt telefon de la Orange. Probabil compania mi-a răsplătit loialitatea, întrucât sunt client Orange chiar de la început”.

Orange Moldova este un lider incontestabil la capitolul inovaţii, in portofoliul căreia se află doua premiere mondiale HD Voice si HD Voice International. Compania detine cea mai extinsa reţea 4G din tara noastra, disponibilă în 70 de localităţi ale Republicii Moldova. Politicile progresiste şi produsele inovative i-a determinat pe cca 2,6 mln de clienţi să aleagă serviciile Orange.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?