X 
Cutremure stiri: 506

În Moldova se înregistrează o creştere a preţurilor la lucrările de construcţie

27 oct. 2014,, 12:15   Economie
2894 0
Foto: noi.md
Preţurile la lucrările de construcţii-montaj în al treilea trimestru al anului 2014 au crescut cu 8,2 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013, relatează NOI.md.

Potrivit datelor Biroului Naţional de Statistică, în iulie-septembrie 2014 cea mai mare sporire a preţurilor la lucrările de construcţii-montaj a fost înregistrată în domeniul transportului – cu 9,4 la sută, domeniul comerţului şi alimentaţiei publice – cu 8,6 la sută, domeniul construcţiilor obiectelor de menire socială – cu 8,5 la sută, în domeniul construcţiilor locuinţelor – cu 8,2 la sută, în sfera industriei prelucrătoare – cu 8 la sută, în agricultură – cu 5,8 la sută.

Cel mai puţin au crescut preţurile la lucrările de construcţii-montaj în sectorul energetic – cu 0,1 la sută, în alte construcţii – cu 0,2 la sută. Majorarea preţurilor la lucrările de construcţii-montaj în domeniul telecomunicațiilor a constituit 2,5 la sută.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав