X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 161
Transnistria stiri: 1458

„Viorica-Cosmetic”: Tot ce este mai bun în natură găsiți în noul nostru magazin! (VIDEO) ©

16 oct. 2014,, 09:00   Societate
12727 0
Foto: noi.md
Fabrica de Parfumerie şi Cosmetice „Viorica-Cosmetic” a deschis în centrul oraşului Chişinău, pe strada Bulgară, 47, încă un magazin specializat de cosmetică şi parfumerie.

În noul magazin „Viorica” este prezentat un asortiment amplu de produse cosmetice reînnoite, iar vînzătorii-consultanţi cu studii speciale vor acorda asistenţă în selectarea individuală a mijloacelor necesare pentru întreţinerea pielii şi a părului.

În asortiment sînt prezente produsele cosmetice naturale «Flovio» şi «Violelle», create în exclusivitate în baza ingredientelor naturale, cele mai bune plante şi uleiuri din Moldova şi întreaga lume, recunoscute pe plan mondial şi recomandate de către majoritatea specialiştilor din domeniul cosmetologiei.

În componenţa produselor din seria «Flovio» şi «Violelle» intră preţioasele uleiuri, apreciate pentru efectele lor benefice: din orez, migdale, nucă de cocos, unt de Shea, uleiuri din seminţe de dovleac, din seminţe de caise şi alte componente unice.

La magazinele de firmă „Viorica” a apărut o linie reînnoită de cosmetice pentru bărbaţi „For Men”, bazată pe extracte naturale, creată pentru cei care apreciază cosmetica calitativă. Linia include un gel de ras, o cremă după ras, o cremă pentru mîini şi o cremă-balsam pentru picioare.

„Este o abordare fundamental nouă pentru îngrijirea pielii bărbaţilor. Conceptul liniei noi este puritatea ecologică şi forţa naturală a plantelor din componenţa mijloacelor cosmetice. Aici a fost folosită o gamă largă de extracte din plante cultivate pe teritoriul Moldovei. A fost selectată o componenţă unică, optimă pentru întreţinerea pielii bărbaților”, a menţionat principalul cosmetolog al companiei „Viorica-Cosmetic”, Ala Pociumban, în cadrul ceremoniei de inaugurare a magazinului. În viitorul apropiat seria pentru bărbaţi va fi completată cu geluri de duş, şampoane împotriva mătreții, inclusiv cele pentru îmbunătăţirea creşterii părului.

În afară de aceasta, printre inovaţiile cosmetice, la magazin pot fi găsite lăptişorul pentru corp «Flovio» şi «Violelle». În perspectivă asortimentul va fi completat cu săpun-cremă lichid, săpun pentru igiena intimă, măşti pentru păr, creme pentru corp cu efect anticelulită şi pentru hidratare, precum şi creme pentru picioare.

În curînd va apărea o serie nouă pentru nou-născuţi „Bebeluş”: şampoane hipoalergice, uleiuri pentru masaj, creme hidratante şi împotriva iritaţiilor, cu arome hipoalergice şi naturale, fabricate din extrase ecologic pure, fără adaosuri de parabeni, coloranţi, arome alergenice.

În viitorul apropiat, la unul dintre magazinele „Viorica” va apărea un aparat capabil să determine tipul pielii şi părului (nivelul grăsimii, textura pielii, gradul de hidratare). În baza rezultatelor exacte de investigare, cosmetologul va selecta mijloace cosmetice individuale pentru întreţinerea pielii şi părului.

Cosmetica „Viorica” reprezintă produse de calitate înaltă, fabricate în baza extractelor naturale şi uleiurilor din plante, cu aplicarea celor mai performante tehnologii cosmetologice, menite să păstreze tinereţea şi frumuseţea dumneavoastră, să vă aducă bucurie şi să va ajute să fiţi în armonie cu lumea înconjurătoare.

Noul magazin „Viorica” este situat pe adresa: strada Bulgară, 47.

Acesta este deja al patrulea magazin specializat „Viorica”, deschis la Chişinău. Pe viitor compania preconizează să extindă reţeaua de magazine pe întreg teritoriul republicii, oferind clienţilor ei tot ce este mai bun în natură!



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав