Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Moldova-Austria, 1-2

10 oct. 2014,, 09:35   Sport
3527 0
Foto: sports.md
Selecționata Moldovei a cedat în fața Austriei în primul meci jucat de tricolori la Chișinău din actuala campanie preliminară Euro 2016, cu 1-2. Jucătorii noștri nu au putut face față unui adversar bine organizat, care a dominat cap coadă partida.

Moldova, condusă pe banca tehnică de noul antrenor Alexandr Curteian, a preferat să joace defensiv, cedînd centrul terenului deliberat. Austria a avut posesia balonului net superioară din primele minute și a creat mai multe faze periculoase la poarta lui Ilie Cebanu. Oaspeții au deschis scorul în minutul 12, după lovitura de la 11 metri executată de David Alaba.

Moldova a egalat exact din aceeași fază în minutul 27 prin Alexandru Dedov.

Austria a forțat suficient în repriza secundă pentru a-și adjudeca victoria. În minutul 51, Marc Janko a înscris cu capul după o fază fixă. În prelungirile partidei, Eugen Sidorenco putea să egaleze, dar a ratat impardonabil din fața porții. În acest meci, în două rînduri aproape de gol a fost şi Artur Ioniţă, unul dintre cei mai buni jucători din teren.

Pentru Moldova urmează meciul de pe 12 octombrie de la Moscova, cu Rusia, care a remizat pe terenul Suediei, scor 1-1. După două meciuri jucate, elevii lui Alexandru Curteian ocupă ultimul loc în grupă, cu 0 puncte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?