X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

ANRE va suspenda licenţa companiei „Dominic”, pentru ridicarea preţului la gazul lichefiat

8 oct. 2014,, 09:00   Economie
4898 0
Foto: noi.md
Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a iniţiat procedura de suspendare a licenţei pentru importul şi comercializarea cu ridicata a gazului lichefiat, eliberată pe numele companiei „Dominic”, relatează NOI.md.

După cum se menţionează în comunicatul ANRE, Consiliul de administrație al Agenţiei a adoptat decizia privind iniţierea procedurii de suspendare a licenţei nominalizate a companiei „Dominic” la o şedinţă, în cadrul căreia au fost examinate rezultatele controlului asupra activităţii companiei menționate.

Inspectorii ANRE au depistat în activitatea companiei „Dominic” abateri grave de la Metodologia de calculare şi aplicare a preţurilor la produse petroliere în perioada 2011-2013. S-a stabilit că adaosurile achitate intermediarilor utilizaţi în lanţul de achitări pentru gazul lichefiat importat și comercializat pe teritoriul Republicii Moldova au condus la ridicarea prețurilor la acest combustibil. ANRE a decis să expedieze rezultatele controlului efectuat la compania „Dominic”, la Centrul Naţional Anticorupţie şi Inspectoratul Principal Fiscal de Stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?