COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Gérard Depardieu face dezvăluiri surprinzătoare în autobiografia intitulată 'Ça s'est fait comme ça'

8 oct. 2014,, 01:00   În lume
3687 0
Foto: agerpres.ro
Gérard Depardieu este cunoscut pentru talentul său de actor, dar și pentru legendarele sale declarații în presă. În autobiografia intitulată 'Ça s'est fait comme ça', interpretul personajului Obélix face dezvăluiri surprinzătoare, relatează soirmag.be.

După ce a scris că a fost un copil nedorit — și că a supraviețuit unei tentative de avort—, actorul mărturisește că s-a prostituat de la vârsta de zece ani. 'De foarte tânăr mi-am dat seama că le plăceam homosexualilor. Le ceream bani', arată el.

Depardieu își etalează în autobiografie adolescența de delincvent, cu furturi de mașini, profanare de morminte și alte fapte reprobabile.

La 65 de ani, Depardieu a dorit să își împărtășească cititorilor cele mai întunecate părți ale vieții. Fără îndoială și de această biografie se va vorbi mult, ca și de numeroasele ieșiri spectaculoase ale actorului.
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X