X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Mișin: Ușile noastre sînt deschise pentru partidele de stînga

3 oct. 2014,, 14:30   Politică
4937 8
Foto: tribuna.md
Partidul „Renașterii-Vozrojdenie” și-a anunțat participarea la alegerile parlamentare. Declarația a fost făcută astăzi de liderul formațiunii, Vadim Mișin, care a comunicat că la plenara partidului a fost aprobată lista candidaților, iar astăzi documentele vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală.

Primul în listă este ex-premierul Vasile Tarlev.

Partidul va merge la alegeri de sine stătător, în pofida negocierilor purtate cu liderii tuturor formațiunilor de stînga.

„Exista speranța că și liderii PCRM, înțelegînd situația din țară, vor fi de acord cu unirea forțelor de stînga. Noi nu am pretins să fim centrul acestei coaliții, însă, cu părere de rău, am fost refuzați categoric de comuniști”, a menționat Mișin.

Politicianul a comunicat că au fost, de asemenea, purtate negocieri cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, și președintele Partidului Regiunilor, Mihail Formuzal, însă blocul așa și nu a fost constituit.

„Ușile noastre sînt deschise pentru partidele de stînga și noi sîntem gata să discutăm, pe parcursul lunii ce urmează, condițiile în care sîntem dispuși să includem în lista noastră candidații, dacă ne va fi de bun augur”, a menționat politicianul.

Vadim Mișin și-a exprimat convingerea că partidul va accede în parlament în urma alegerilor din 30 noiembrie.

Partidul „Renașterii-Vozrojdenie” a fost fondat acum doi ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?