COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Federaţia Voievod a făcut bilanțul ultimei luni competiţionale (VIDEO)

Federaţia Voievod a făcut bilanțul ultimei luni competiţionale (VIDEO)
Foto: noi.md
Luptătorii Federaţiei Voeivod au cucerit 3 medalii de aur şi trei de argint la Campionatul Mondial de Arte Marţiale 2014, care a avut loc în oraşul Bad Berleburg (Germania).

Ion Demean a avut cea mai bună evoluţie, participînd la competiţiile organizate la două stiluri de luptă. El a cucerit două medalii de aur. Una dintre distincţii a fost cucerită la versiunea olimpica WTF Taekwondo. Și Roman Tihon a urcat pe prima treaptă la proba kickbox.

Valentin Canschi şi Anton Popovici au luat medalii de argint la kickbox, cedînd doar în finala competiţiei.

La eveniment au participat 300 de sportivi din 20 de ţări la probe de luptă individuale şi pe echipe.

De menţionat că lotul Moldovei pe echipe au ajuns în marea finală contra naţionalei Germaniei, duel cedat de ai noştri la capătul unor lupte spectaculoase.

Concomitent, reprezentanţii Federaţiei Voievod au participat şi la Turneul Internaţional din Herson. Moldova a avut doi reprezentanţi la juniori. Valentin Pascali a luat medalie de aur la categoria de 81 kg (versiunea MMA). În finală moldoveanul l-a învins pe luptătorul profesionist Andrei Scorohodov, care pînă acum avea 17 lupte cîştigate consecutiv. Ion Lopatinschi a încheiat pe locul 3 în categoria de 86 kg (box fighting).
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load