X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Leancă avertizează: De felul în care va decurge campania depinde asistența externă

30 sep. 2014,, 16:52   Politică
3328 0
Foto: noi.md
Premierul Iurie Leancă susține că alegerile parlamentare din acest an, implicit campania electorală, vor avea un impact decisiv asupra relațiilor dintre Republica Moldova și partenerii săi externi. Declarația a fost făcută în cadrul seminarului organizat astăzi de Comisia Electorală Centrală cu privire la desfăşurarea alegerilor parlamentare, notează NOI.md.

„De felul în care va decurge campania electorală, corectitudinea şi neimplicarea resurselor administrative, vom fi judecaţi de către cetăţeni și de către partenerii noştri. De asta va depinde foarte mult asistenţa politică, financiară şi la nivel de expertiză acordată de partenerii noştri. Va fi judecat nu un partid, nu o formaţiune politică, ci ţara, instituţiile statului", a spus premierul.

Precizăm că Guvernul a alocat în acest an 30 de milioane de lei pentru asigurarea tuturor secțiilor de vot cu 4200 de computere. Alte două milioane de lei au fost acordate pentru dotarea secțiilor de vot cu urne şi cabine de vot noi, care vor fi transmise la balanţa primăriilor. În același timp, toate secţiile de votare vor fi dotate cu internet.

Menționăm că startul campaniei electorale în Moldova va fi dat la începutul lunii octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав