Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În Moldova va fi creată o federaţie de promovare a turismului (VIDEO)

30 sep. 2014,, 14:55   Societate
4339 0
Foto: viza.md
Republica Moldova va avea o federaţie de promovare a turismului. Organizaţia urmează să fie constituită astăzi, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă echipa de iniţiativă, informează NOImd.

„Federaţia îşi propune drept scop dezvoltarea şi promovarea turismului pe plan naţional şi internaţional, îmbunătăţirea activităților de marketing, de branding a destinaţiilor și produselor turistice, consolidarea structurii individuale și asociative de turism prin implementarea diferitor programe și activități de instruire, scrierea și punerea în aplicare a proiectelor din domeniul turistic. Ne propunem să inițiem și să organizam în mod regulat traininguri și seminare de instruire, de calificate și perfecționare a specialiștilor din domeniu. De asemenea, vom munci pentru instituțiile similare în domeniu, precum și vom face unele parteneriate cu acestea”, a declarat Alexandru Filipschi, directorul unei agenţii de turism.

Potrivit lui, federația deja a încheiat un acord de colaborare cu instituţia omoloagă din România. „Avem undeva aceleași probleme – asta ne leagă, chiar dacă pe alocuri avem legislație diferită. Trebuie să facem o alianță strategică de atragere a turiștilor străini. Niciuna dintre cele două țări nu stă bine la capitolul promovare”, a declarat președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin.

Adunarea generală de constituire a Federaţiei de Promovare a Turismului din Moldova va avea loc astăzi, în cadrul căreia va fi aleasă şi conducerea federaţiei. Organizaţia are circa 40 de membri.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?