X 
Cutremure stiri: 506

La Chișinău a fost depistată o afacere cu detergent „Ariel” contrafăcut (VIDEO)

11 sep. 2014,, 14:21   Societate
9775 0
Foto: donbass.ua
O afacere ilegală a doi bărbați cu vîrsta de 27 şi, respectiv, 28 de ani a fost deconspirată. Aceștia contrafăceau şi comercializau în proporţii mari detergent sub formă de praf contrafăcut, în pieţele din capitală.

Poliţiştii au identificat şi o tipografie care activa în complicitate cu suspecţii. Fiind desfăşurate percheziţii la sediul tipografiei, situat pe strada Petru Rareş, a fost depistat utilajul cu care confecţionau şi tipăreau cutii pentru praf de spălat, cu aplicarea inscripţiilor unor branduri renumite. Ulterior au fost descoperite peste 600 de cutii într-un garaj, arendat de către un suspect, unde erau ascunse şi pregătite pentru ambalare cu detergent. De asemenea, a fost găsită materie primă ce servea la confecţionarea cutiilor în acest scop.

Suspecţii riscă să fie cercetaţi penal pentru falsificarea şi contrafacerea produselor, care prevede amendă în mărime de la 20.000 la 40.000 lei sau închisoare de pînă la 1 an, iar proprietarul tipografiei riscă să-i fie retrasă licenţa de activitate pentru complicitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав