X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În Moldova este marcată Ziua Mondială de Prevenire a Suicidului

10 sep. 2014,, 17:07   Societate
4450 0
Foto: viatainrezonanta.ro
Pe 10 septembrie, în Moldova sînt organizate evenimente în cadrul Zilei Mondiale de Prevenire a Suicidului, relatează NOI.md.

Anul acesta, în premieră, din septembrie pînă în octombrie, în Moldova va fi desfășurată campania de informare a populației în cadrul Zilelor Antisuicid în localitățile țării. Activiștii vor informa despre linia fierbinte a serviciului de asistență psihologică.

Pe parcursul unei zile, la Chișinău, lîngă Arcul de Triumf vor fi desfășurare diverse evenimente: muzică, dansuri, discuții în cadrul conferinței „Împreună salvăm vieți”, proiecția filmului „Al nouălea cer”, consiliere gratuită. La 19.00 organizatorii Centrului de promovare a valorii vieții „Mirt” și partenerul „Altruism” vor aprinde Lumînările Speranței, iar la ora 20.30 programul se va încheia cu activitatea cultural-artistică ”Lumina Speranței”.

Ziua Mondială de Prevenire a Suicidului este marcată pe întreaga planetă în fiecare an, începînd cu 2003, la inițiativa Asociației Internaționale pentru Prevenirea Suicidului, cu sprijinul activ al Organizației Mondiale a Sănătății și sub patronajul Organizației Națiunilor Unite.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?