Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Construcţia străzii Ion Dumeniuc va fi finalizată spre sfîrșitul anului (FOTO)

9 sep. 2014,, 15:00   Societate
3888 0
Foto: chisinau.md
Primăria municipiului Chişinău informează că lucrările de construcţie a străzii Prof. Ion Dumeniuc, tronsonul cuprins între bd. Mircea cel Bătrân şi str. Mihail Sadoveanu, se desfăşoară conform calendarului stabilit, informează NOI.md cu referire la comunicatul de presă al Primăriei.

Pînă la acest moment a fost amenajată fundaţia, a fost tasat terenul cu lut, a fost aşternut stratul de pietriş în smoală, iar de o parte şi de alta a drumului au fost instalaţi stîlpii pentru iluminatul stradal. De asemenea, s-au încheiat deja lucrările de amenajare a bordurilor la trotuar, au fost amenajate parcări pe ambele părţi ale carosabilului şi au fost instalate reţelele de electricitate.

La ora actuală se amenajează trotuarele, pe ambele părţi ale drumului. Conform proiectului, trotuarele vor avea o lăţime de 3 metri fiecare şi vor fi amenajate, de asemenea, zone verzi, pe o lăţime de 6 metri.

De menţionat că lăţimea noului drum va fi de 15 m şi va avea 4 benzi de circulaţie. Costul proiectului este de 15,6 milioane de lei, bani prevăzuţi în bugetul municipal pentru anul 2014. Lucrările de construcţie a drumului se vor încheia pînă la sfîrşitul anului curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?