X 
Cutremure stiri: 501

Poliția de Frontieră confiscă bunurile …de contrabandă

11 aug. 2014,, 17:57   Societate
2795 0
Foto: timpul.md
Doi șoferi au rămas fără marfa transportată, pentru că nu au putut prezenta echipei mobile a Poliției de Frontieră actele de proveniență, relatează NOI.md cu referire la site-ul instituției.

Primul caz a fost înregistrat pe traseul Ungheni-Sculeni, cînd polițiștii de frontieră au oprit pentru realizarea unui control de rutină un „Opel Combo”, condus de un locuitor al orașului Ungheni. În urma verificărilor, în portbagajul mașinii s-au depistat mai multe butelii pline cu lichid incolor cu miros specific de alcool și cutii cu țigări. Pentru cei 110 litri de alcool și 10,2 mii de țigarete depistate șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

În aceeași zi echipa mobilă a reținut la intrarea în orașul Ungheni un microbuz. În partea de jos a compartimentului marfar al mijlocului de transport era montat, artizanal, un rezervor. Din cercetările preliminare s-a stabilit că în rezervorul disimulat se conțineau 1600 de litri de motorină. Șoferul, în vîrstă de 34 de ani, s-a eschivat de la declarații.

În ambele cazuri marfa de contrabandă a fost confiscată. Ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră continuă cercetările pentru identificarea persoanelor care se fac vinovate de activitatea ilegală.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав