X 
Cutremure stiri: 506

Chirtoacă cere sancțiuni pentru cei care au transportat ciment cu troleibuzul (VIDEO)

11 aug. 2014,, 13:00   Societate
4117 0
Foto: noi.md
Incidentul produs săptămîna trecută în capitală, cînd un troleibuz a fost surprins în timp ce transporta ciment, a ajuns în atenția primarului Dorin Chirtoacă. Edilul a cerut explicații de la subalternii săi pe marginea incidentului și a solicitat să fie aplicate sancțiuni, inclusiv directorului RTEC, Gheorghe Morgoci, notează NOI.md.

„Ceva nu se leagă aici. Nu era vorba de niciun șef de parc sau inginer-șef care ar fi luat cimentul. Inițial mi s-a spus că troleibuzul trebuia testat, iar materialele de construcție – transportate la întreprindere, iar acum îmi spuneți că aceasta a fost o decizie unilaterală a nu știu cărui inginer-șef. Trebuie să vedem cum aplicăm și o sancțiune domnului Morgoci, chiar dacă este în concediu”, a menționat Chirtoacă.

Potrivit directorului tehnic al Regiei Transport Electric, Ghenadie Zadeseneț, în acest caz a fost sancționat inginerul-șef al Parcului de troleibuze numărul 1 din capitală și un alt angajat. Cei doi ar fi acționat din inițiativă proprie, încălcînd în acest fel regulamentul.

Precizăm că troleibuzul care a transportat materiale de construcție în capitală a fost testat după reparație. Troleibuzul a fost filmat lîngă un magazin de materiale de construcții de pe strada Petricani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав