X 
Cutremure stiri: 502

Rasmussen a discutat cu premierul ucrainean despre un posibil sprijin pentru capacitățile de apărare ale Kievului

7 aug. 2014,, 17:40   Externe
3731 0
Foto : reuters
Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen și premierul ucrainean Arseni Iațeniuk au discutat joi despre un posibil sprijin al Alianței Nord-Atlantice pentru capacitățile de apărare ale Ucrainei, se arată într-un comunicat al guvernului de la Kiev, informează Reuters.

Cei doi oficiali au discutat despre modalitățile în care un fond de economii propus de NATO ar putea fi folosit pentru a sprijini capacitatea de apărare a Kievului în sectoare precum comandă și controlul, comunicații și apărare cibernetică, se menționează în comunicat.

Furnizarea de armament Ucrainei de către NATO nu a fost, se pare, discutată în timpul reuniunii celor doi oficiali.

Secretarul general al NATO a sosit la Kiev pentru discuții cu conducerea ucraineană după ce Alianța Nord-Atlantică a anunțat miercuri că Rusia a desfășurat 20.000 de militari la granița cu Ucraina, avertizând totodată că Moscova ar putea plănui o invazie terestră în sprijinul separatiștilor proruși.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав