X 
Cutremure stiri: 502

Chirtoacă despre perchezițiile de la Primărie: Se caută nod în papură

4 aug. 2014,, 11:15   Societate
2731 0
Foto: noi.md
Verificările inițiate recent de Ministerul de Interne în cadrul direcțiilor Primăriei au legătură cu demararea campaniei electorale, afirmă primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. Edilul nu a ezitat să ironizeze pe marginea situației create, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei, relatează NOI.md.

„Cine este următorul? Ar fi bine să știm din timp, pentru că a început perioada concediilor. Mai facem și haz de necaz, dar se vede că se caută nod în papură. În același timp, instituția nu poate fi împiedicată să-și exercite atribuțiile de serviciu. Este evident motivul, pentru că sîntem în campania electorală. Nu putem limita atribuțiile organelor de forță, dar este important să-și facă datoria în conformitate cu legea”, a menționat Chirtoacă.

Șeful Direcției transport a capitalei, Igor Gamrețchi, a anunțat între timp că verificările inițiate la întreprinderea municipală Regia EXDRUPO de către MAI țin de modul în care au fost executate lucrările Regiei. Funcționarul a menționat că oamenii legii au ridicat toate dispozițiile semnate în cadrul instituției pe parcursul anului 2013-2014.

„A fost ridicată toată poșta, planurile de comandă, toate dispozițiile, acte din anul 2013 pînă în 2014. Am prezentat și o notă informativă referitoare la volumul lucrărilor, a ieșirilor în teren, modalitatea de lucru. Perchezițiile au fost făcute la Direcția control tehnic a întreprinderii”, a declarat Gamrețchi.

Precizăm că la finele lunii iulie, oamenii legii au efectuat percheziții la birourile de serviciu și la domiciliile reprezentanților Regiei Exdrupo, în cadrul unui dosar inițiat pentru cheltuirea nejustificată a unor sume impunătoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав