X 
Cutremure stiri: 502

Kievul a anunțat că este gata să înceteze imediat focul în Donbas

30 iul. 2014,, 01:25   Externe
7712 21
Foto: luxnet.ua
Kievul oficial este gata pentru o încetare imediată a focului în partea de sud-est a țării. Acest lucru a fost anunțat la Washington, la o conferință de presă comună a miniștrilor de externe a SUA și Ucrainei.

"Președintele Poroșenko a declarat în mod clar, și mi-a repetat-o colegul ucrainean, ministrul Klimkin, cîteva minute în urmă: ucrainenii sînt gata să încetrze focul acum. Nu în viitor. Chiar acum. Planul de pace al Kievului are în vedere un dialog cu rebelii cu participarea comunității internaționale", a declarat John Kerry, secretarul de stat american.

Secretarul de stat Kerry a declarat, de asemenea, despre necesitatea, cît mai curând posibil, de a permite accesul experților internaționali din domeniul aviației la locul accidentului avionului malaiezian "Boeing". Deocamdată ei nu pot ajunge acolo din cauza luptelor care nu încetează.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав