X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Primarul Donețkului a părăsit orașul în urma amenințărilor forțelor separatiste

14 iul. 2014,, 17:36   Externe
3696 1
Foto : agerpres.ro
Primarul Donețkului, Oleksandr Lukiancenko, a părăsit orașul și s-a mutat la Kiev, ca urmare a amenințărilor formulate la adresa, informează RIA Novosti și Interfax.

'Din păcate, poziția mea nu-mi permite să mă aflu la Donețk. Mă aflu la Kiev și intenționez să apăr de aici interesele orașului', a declarat Lukiancenko, citat de postul local de televiziune 'Donbass'.

Primarul a precizat că a făcut acest lucru ca urmare a amenințărilor la adresa sa venite din partea reprezentanților autoproclamatei republici populare Donețk. Potrivit lui Lukiancenko, aceștia i-ar fi cerut să le asigure nevoile militare chiar și în detrimentul locuitorilor orașului.

După cum a declarat primarul Donețkului, el se va afla la Kiev pînă cînd situația se va stabiliza, însă el rămîne în legătură permanentă cu toate departamentele administrației sale.

Lukiancenko a dat asigurări că este în continuare adeptul unor negocieri pașnice, deoarece conștientizează 'ce înseamnă războiul și distrugerile pentru un oraș cu o populație de un milion de locuitor'.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?