X 
Cutremure stiri: 502

În ultima săptămînă 145 de persoane au încălcat legislația frontalieră și migrațională a Moldovei

14 iul. 2014,, 11:12   Societate
5182 1
Foto: noi.md
În perioada 7-13 iulie 2014 au fost depistate 145 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, notează NOI.md cu referire la datele Poliției de Frontieră.

Astfel, au fost documentate următoarele încălcări: 8 persoane au fost reținute pentru trecerea ilegală sau tentativa de trecere frauduloasă a frontierei; 57 de persoane – pentru încălcarea regimului zonei de frontieră; 8 persoane – pentru prezentarea documentelor false sau falsificate; 8 persoane – pentru tentativa de trecere peste frontiera de stat a bunurilor materiale; 39 de cetăţeni străini – pentru încălcarea regulilor de şedere pe teritoriul Republicii Moldova; 25 de persoane aflate în conflict cu legea și 6 unități de transport date la consemn au fost reținute în punctele de trecere a frontierei, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale și internaționale.

Fluxul de persoane care au traversat frontiera de stat a constituit circa 380 de mii, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de aproximativ 74 de mii. Circa 110 mii de cetățenii moldoveni deținători ai pașapoartelor biometrice au mers în Uniunea Europeană în cele 77 de zile de cînd Republica Moldova beneficiază de regim liberalizat de vize.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав