X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Zimbru Chișinău, unica echipă calificată în turul doi preliminar al Ligii Europa !

11 iul. 2014,, 11:10   Sport
4567 0
Foto: pariuri.md
Zimbru Chişinău a învins-o pe echipa Skendija, cu 2-0, după ce în tur au pierdut cu 1-2, în fața macedonienilor. Golurile lui Amani din prima repriză şi Paşcenco în partea a doua au adus calificarea chișinăuienilor în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Zimbru va întâlni în turul doi preliminar vicecampioana Bulgariei, titrata echipă CSKA Sofia.

FC Tiraspol așa cum era de așteptat a ratat calificarea în turul doi după ce a pierdut din nou în faţa lui Inter Baku. Pe teren propriu au pierdut cu 2-3.

Victor Bulat a deschis scorul în minutul 6, ca în minutul 78 arbitrul cipriot Marias Panayi să dicteze penalty şi l-a eliminat pe portarul Georgi Georgiev. Cum Goian efectuase toate schimbările între buturi a intrat fundaşul Bogdan Hauşi. Românul a parat penaltyul dar la faza imediat următoare azerii aveau să egaleze. Pe final, Inter a mai marcat de două ori şi s-a impus cu 3-1.

Meciul dintre Litex Loveci şi Veris Chişinău a fost amânată pentru o zi și se va juca azi la Sofia. Partida a fost amînată din cauza inundațiilor din Bulgaria.Duelul va începe la ora 20:45. Câştigătoarea dintre Litex şi Veris va întâlni în runda a doua de calificare deţinătoarea Cupei Ligii Ungariei, Diosgyor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?