X 
Cutremure stiri: 506

La decolarea spre Chişinău a fost reţinut un fost primar al orașului Tbilisi

4 iul. 2014,, 12:15   Societate
3105 0
Foto: runews24.ru
La decolarea spre Chişinău, joi, la aeroportul din Tbilisi a fost reţinut primarul capitalei georgiene, Gheorghi Ugulava. Potrivit publicației "Российская газета", Ugulava făcea parte din anturajul fostului preşedinte Mihail Saakaşvili. El a declarat că intenţiona să plece în capitala Moldovei pentru a participa la Forumul internaţional pentru administraţie locală şi să revină seara, însă colaboratorii operativi ai Serviciului de anchetă al Ministerului Finanţelor al Georgiei nu i-au dat crezare.

Reţinerea lui se explică prin necesitatea acţiunilor de anchetă urgente privind acuzarea de legalizare de către Ugulava a veniturilor ilegale. Ancheta afirmă că primarul, folosindu-se de funcţia sa în scopuri meschine, a falsificat documente, prejudiciind bugetul statului cu peste 1 milion de lari ($620 de mii). Ugulava are relaţii de prietenie cu primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi deja de cîteva ori a vizitat capitala Moldovei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав