X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Gubarev: Pe 28 iunie va începe ofensiva decisivă asupra Donbasului și vom fi distrusi

27 iun. 2014,, 01:20   Externe
13204 16
Foto: rtr-vesti.ru
Autoritățile de la Kiev nu respectă planul de soluționare pașnică a conflictului de război, în schimb, trupele ucrainene din Donbas se pregătesc de blitzkrieg. Despre aceasta la 25 iunie, într-un mesaj video, a declarat guvernatorul popular al regiunii Donețk, Pavel Gubarev.

"Noi, fără îndoială, respectăm decizia lui Vladimir Putin de a anula hotărîrea privind utilizarea Forțelor Armate ale Federației Ruse în Ucraina. Însă situația este de așa natură, încît în loc de armistițiul declarat, armata ucraineană se pregătește de blitzkrieg. Luptele continuă, tirurile de artilerie nu s-au oprit nici pentru o zi. Ieri am avut 5 morți și 15 răniți", - a anunțat Gubarev.

Potrivit acestuia, la 28 iunie trupele ucrainene vor începe o ofensivă pe scară largă împotriva rebelilor din Donbas, care se va solda cu mii de morți. "Nu vedem niciun armistițiu. Vedem pregătirea blitzkrieg-ului – concentrarea trupelor, echipamentelor, consolidarea grupării de 40 000 de soldați a trupelor ucrainene în Donbas. Noi nu credem în acest armistițiu. Eu nu văd nicio perspectivă în aceste consultări și negocieri. Eu văd că pe 28 iunie va începe ofensiva finală și noi toți aici vom fi distruși, vor fi mii de victime", - consideră Gubarev.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?