X 
Cutremure stiri: 502

Turiști: În Aeroportul Chișinău cursele charter sînt întîmpinate de pompieri (FOTO)

17 iun. 2014,, 10:11   Societate
8398 7
Foto: noi.md
Cititorii NOI.md ne-au informat că la Aeroportul Internațional Chișinău s-au înregistrat mai multe cazuri de defecțiune a avioanelor de pe cursele charter la aterizare. Mai mult, oamenii susțin că au fost și cazuri cînd avioanele s-au aprins, confirmînd această informație prin imagini făcute la fața locului. Este vorba despre o companie aeriană care efectuează zboruri charter în Turcia. Potrivit martorilor, incidentele s-au produs pe 2 și 14 iunie. Turiștii veneau de la odihnă din Antalya.

„Aproape de aterizare au început să se agite însoțitorii de bord. Am văzut prin fereastră scîntei și fum, iar în salon se simțea un miros specific. Avionul a început să coboare brusc, astfel încît ni s-au înfundat urechile, iar la momentul aterizării nava a început să se cutremure foarte tare. După aterizare am văzut că motorul și aripa stîngă erau în flăcări”, a povestit o turistă care a zburat pe 2 iunie.

Pe 14 iunie s-a produs un caz asemănător. Potrivit martorilor oculari, după aterizare a început să iasă fum din motorul avionului. La locul incidentului au sosit pompierii.

Solicitați de NOI.md să comenteze aceste incidente, surse din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău au răspuns că nu au dreptul să ofere informații despre companiile aeriene private. NOI.md nu a reușit să facă legătură cu reprezentanții companiei respective de la Chișinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав