X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Dodon „contraatacă”. Ce mesaj are pentru Leancă

4 iun. 2014,, 14:23   Societate
5679 8
Foto: noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, i-a adresat un mesaj lui Iurie Leancă, după ce premierul i-a recomandat politicianului să se decidă în privința vectorului de politică externă pentru care optează.

Dodon a precizat, pe o rețea de socializare, că respectă viziunea actualei guvernări în ceea ce privește asocierea Moldovei la UE și solicită premierului să aibă o atitudine respectuoasă față de politica promovată de socialiști.

„Domnule prim-ministru, în Moldova există doi oameni «opredeliţi» în privinţa politicii externe a ţării: Leancă şi Dodon. Dumneavoastră sînteţi sincer în promovarea vectorului integrării europene, eu sînt ferm convins în necesitatea aderării la Uniunea Vamală. Înţeleg că nu vă place viziunea mea politică. Nici eu nu accept modul în care mergeţi spre semnarea Acordului de asociere cu UE fără a consulta cetăţenii, dar nu înseamnă că nu respect alegerea pe care aţi făcut-o”, a explicat Dodon.

Liderul socialiștilor a venit și cu anumite recomandări pentru premierul Leancă. „Totuşi, vă dau un ultim sfat, domnule prim-ministru, într-un limbaj pe care îl înţelegeţi bine încă din studenţie: «osoznaite» ce faceţi”, a conchis Dodon.

Menționăm că schimbul indirect de replici dintre Leancă și Dodon a izbucnit după ce premierul i-a sugerat socialistului, în cadrul unei emisiuni televizate, să fie mai consecvent în ideile pe care le promovează.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав