Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Deputat: Acum, are loc tranziția la o ocupare directă și deschisă a Ucrainei

29 mai. 2014,, 02:01   Externe
14559 29
Foto: hvylya.org
"În sfîrșit, guvernul de la Kiev aruncă măștile de patrioți ai Ucrainei și își arată adevărata față - fața marionetelor occidentale" – a declarat la 28 mai deputatul și liderul mișcării "Sud-Est", Oleg Țarev, transmite REGNUM.

"La ședința guvernului Ucrainei, Arsenii Iațeniuk a făcut o mărturisire interesantă: acum în toate ministerele și toate instituțiile guvernamentale "de conducere" din Ucraina vor apărea experți occidentali-curatori. El a cerut oficialilor supunere completă față de acești curatori", - a spus Țarev. "Dacă anterior avea loc dirijarea indirectă a Ucrainei prin instrucțiuni și legi, acum se trce la o ocupație directă și fățișă. Guvernul lui Iațeniuk - Poroșenko poate fi numit cu siguranță administrație ocupantă. Nici Ucraina, nici Rusia nu au fost niciodată colonii – spre deosebire de multe țări din Europa, Asia, Africa. Acum, Ucraina se transformă în mod constant într -o țară colonială", - subliniază liderul mișcării "Sud - Est".

Amintim că la ultima ședință a așa-numitului guvern provizoriu al Ucrainei, de-facto premierul Iațeniuk a declarat: "Împreună cu partenerii noștri europeni, am creat un grup de sprijin al Ucrainei.

În fiecare minister va fi acum un expert al Uniunii Europene , care va ajuta Ucraina să pună în aplicare acordul dintre Ucraina și UE , ne va apropia de Uniunea Europeană și standardele europene".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?