Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Grav accident în Rusia. Trenul Moscova-Chișinău a fost lovit de un marfar (FOTO, VIDEO)

20 mai. 2014,, 14:51   Societate
19119 1
Foto: lenta.ru
Update 14.50

Numărul persoanelor rănite în urma accidentului feroviar produs în apropierea orașului Moscova a ajuns la circa 50. Potrivit presei ruse, 15 dintre răniți sînt în stare gravă. Circa 250 de persoane sînt implicate în procesul de lichidare a consecințelor accidentului.

Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău anunță că funcţionarul consular al Ambasadei Republicii Moldova în Federaţia Rusă deja s-a deplasat la faţa locului. Identitatea persoanelor decedate însă se stabilește.

UPDATE 12.55

Cinci oameni au murit după ce trenul de pe cursa Moscova-Chișinău a fost lovit de un marfar în apropiere de Moscova, scrie presa rusă.

Ciocnirea dintre cele două mijloace de transport s-a produs în jurul orei 12.30, ora Moscovei.

Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Naro-Fominsk, regiunea Moscova.

Potrivit viceministrului Transporturilor, Vladimir Cebotari, alte 15 persoane au fost rănite în urma impactului. „Garnitura de tren a fost lovită de un marfar într-o curbă şi au fost lovite trei vagoane. Nu se ştie cine sînt victimele accidentului feroviar. La Ministerul Transporturilor a fost formată o celulă de criză, iar la locul accidentului se va deplasa un grup de lucru”, a precizat Cebotari pentru publika.md.






0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?