X 
Cutremure stiri: 506

Nereguli la piaţa „Calea Basarabiei”

19 mai. 2014,, 17:47   Societate
9938 0
Foto: logisticsmoldova.com
Zeci de comercianți de la piaţa „Calea Basarabiei” din capitală activează cu încălcări ale legislației fiscale. Constatarea a fost făcută de inspectorii fiscali, care au efectuat o serie de controale la piață pe 17 mai.

Astfel, inspectorii au depistat 23 de cazuri de desfăşurare a activităţii de întreprinzător fără înregistrare la Camera Înregistrării de Stat și un caz de neutilizare a maşinii de casă şi control. Pentru încălcările depistate urmează a fi aplicate amenzi de mii de lei. Într-o notă informativă a Inspectoratului Fiscal Principal de Stat se precizează că agenții economici vizați refuză categoric să se conformeze rigorilor legislației în vigoare.

Menționăm că zeci de comercianți de la piaţa „Calea Basarabiei” au blocat sîmbăta trecută circulaţia rutieră pe podul de pe strada Ismail, în semn de protest față de controalele inspectorilor fiscali.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав