X 
Cutremure stiri: 506

Chișinăul a confirmat CONFISCAREA SEMNĂTURILOR din aeronava lui Rogozin

11 mai. 2014,, 02:25   Societate
12735 16
Foto: u-f.ru
Autoritățile moldovene au confirmat faptul că din aeronava viceprim-ministrului rus , Dmitri Rogozin, au fost confiscate semnăturile în sprijinul recunoașterii autoproclamatei rmn, transmite "Interfax" cu referire la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova.

Ministerul a subliniat că vizita lui Rogozin, care a fost însoțit de un grup de deputați ai Dumei de Stat nu a trecut fără declarații provocatoare la adresa Chișinăului.

Ministerul de Externe al Republicii Moldova a declarat că poziția oficială a Rusiei, confirmată în mod repetat, se bazează pe respectul pentru alegerea suverană a Republicii Moldova și reglementarea conflictului transnistrean în cadrul suveranității și integrității teritoriale a țării.

Anterior, deputatul Dumei de Stat, Alexei Juravlev a declarat că din avionul viceprim-ministrului rus Rogozin, care s-a reținut la Chișinău, din cauza interdicției de a survola teritoriul Ucrainei, au fost confiscate peste 30 de mii de semnături ale cetățenilor din Transnistria, care pledează pentru aderarea la Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав