X 
Cutremure stiri: 506

În această noapte pe străzile Kievului vor INTRA TANCURILE

1 mai. 2014,, 00:01   Externe
9836 4
Foto: minval.az
Administrația de Stat a orașului Kiev a avertizat că în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai în capitala vor avea loc exerciții tactice speciale.

"În cadrul exercițiului se presupune că prin oraș se vor deplasa coloane de tehnică militară. Vă atragem atenția că desfășurarea efectivului și tehnicii va avea loc în centrul orașului", - se spune în informația difuzată.

Exercițiile tactice speciale vor fi dirijate de Direcția protecție de stat, anunță serviciul de presă al Ministerului Apărării Ucrainei.

Anterior, Ministerul Apărării a declarat că nu planifică și nu va efectua exerciții militare la Kiev, în noaptea de 1 mai. Ministerul a asigurat că efectivul și echipamentele militare ale unităților militare ale garnizoanei Kiev se află în locurile de dislocare permanentă, și nu se așteaptă desfășurarea lor în centrul capitalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав