X 
Cutremure stiri: 502

Conducerea Republicii Populare Donețk a refuzat să desfășoare alegeri prezidențiale pe 25 mai

24 apr. 2014,, 14:31   Externe
6598 1
Foto: slon.ru
Conducerea Republicii Populare Donețk (RPD) nu va desfășura în această regiune a Ucrainei alegeri prezidențiale preconizate pentru 25 mai 2014, relatează NOI.md cu referire la ITAR-TASS. Anunțul a fost făcut de copreședintele prezidiumului RPD Denis Pușilin.

„Bineînțeles, noi vom ignora alegerile președintelui. Cum putem participa la alegerile care au loc, de facto, la vecinii noștri? Nu este corect, în situația actuală este imposibilă alegerea unui președinte care ar mulțumi și vestul, și estul țării”, a menționat Pușilin.

Potrivit sursei citate, regiunea Donețk nu-l vede pe Oleg Țariov în calitate de candidat al său la președinția Ucrainei și consideră că el nu reprezintă interesele acestei regiuni la Kiev.

„Nu avem nimic împotriva lui Țariov, însă el nu reprezintă și nici nu poate reprezenta interesele noastre. Nu i-am delegat niciun fel de împuterniciri și el nu știe prea bine ce se întîmplă acum la noi”, a spus Pușilin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав