Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Streleț către Voronin: vă invit la mine în ospeție!

16 apr. 2014,, 15:24   Politică
3490 2
Foto : noi.md
Reprezentanții PCRM s-au arătat nemulțumiți de modul în care și-au decorat mesele deputații coaliției majoritare, în special, liberal-democrații. Aceștia s-au arătat deranjați de faptul că pe mesele deputaților au apărut trei stegulețe: al Republicii Moldova, Uniunii Europene și simbolul Partidului Liberal Democrat.

Astăzi, la ședința Legislativului, Grigore Petrenco a acuzat parlamentarii coaliției de profanarea drapelului de stat. „Este o profanare a drapelului de stat. Domnule președinte, solicit să fie respectată legislația în vigoarea și să fie scos acest decor verde din sală”, a spus Petrenco.

Președintele fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, a avut o replică tăioasă pentru deputații comuniști. „Înțeleg că această culoare verde enervează comuniștii, căci este culoarea care i-a scos de la guvernare. Într-un viitor foarte apropiat în Moldova va fi foarte mult albastru, foarte mult verde și foarte puțin roșu”, a precizat Streleț.

Și liderul PCRM, Vladimir Voronin, s-a arătat deranjat de noile accesorii din Parlament. „Domnule Streleț, știm cu toții că pe casa dumneavoastră este semnul masonic. Terminați cu circul acesta din Parlament!”, a spus Voronin.

În replică, Valeriu Streleț l-a invitat pe liderul PCRM în ospeție pentru a continua discuția la acest subiect.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?