X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Ce spun deputații despre micșorarea primelor de Paște

12 apr. 2014,, 14:30   Societate
4169 0
Foto : noi.md
Deputații afirmă că se vor conforma deciziei conducerii Parlamentului de a micșora primele de Paște, oferite angajaților legislativului. Potrivit lor, această decizie nu îi va afecta în mod deosebit.

Solicitat de NOI.md să comenteze hotărîrea conducerii Parlamentului, deputatul democrat Sergiu Sîrbu a menționat că nu are nicio obiecție în acest sens. „Respect orice decizie luată de conducerea Parlamentului. Este un deficit de resurse financiare.

Ne vom conforma dacă e nevoie de asemenea măsuri. Eu personal nici nu am mizat pe acea primă de Paște. Ne vom acoperi cheltuielile de sărbători din veniturile salariale”, a spus Sîrbu.

Nici deputatul liberal-democrat Tudor Deliu nu s-a arătat afectat de noutate. „Trebuie să ne conformăm deciziei instituției în care activăm. Noi nu am venit în Parlament după prime. Sînt bani, sînt prime, nu sînt bani, nu-s prime”, a precizat Deliu pentru NOI.md.

De cealaltă parte, liberalul Valeriu Munteanu a declarat că nu este la curent cu această decizie a parlamentului.
Menționăm că în acest an, deputații vor ridica prime mai mici, cu ocazia sărbătorilor pascale. Dacă anul trecut, alocațiile au ajuns pînă la 1500 de lei, în acest an primele vor constitui puțin peste 500 de lei .
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?