X 
Cutremure stiri: 506

Donețk va avea propria "armată populară"

11 apr. 2014,, 03:02   Externe
6859 3
Foto: topwar.ru
Președintele "guvernului provizoriu" a așa - numitei republici populare Donețk, Denis Pușilin, a anunțat despre crearea "armatei populare". Potrivit RIA "Novosti", anterior s-a aflat că autoritățile locale, numite de Kiev, au acceptat să organizeze un referendum cu privire la statutul regiunii.

"Armata populară" va fi formată la Donețk pentru a proteja localnicii și "integritatea teritorială a republicii". În viitorul apropiat, de asemenea, se intenționează înființarea unui stat major și a corpului de comandă a "armatei populare", dar și evidența celor înrolați. Ofițerii activi și cei în rezervă, activiștii "forțelor de autoapărare" sînt îndemnați să se înscrie în rîndurile formațiunii militare.

Autoritățile locale au fost de acord să organizeze referendumul cu condiția ca demonstranții să elibereze o parte a clădirii administrației regionale și să accepte negocierile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав