X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4076

Lucescu comentează situația de la Donețk

11 apr. 2014,, 00:45   Sport
9481 3
Foto : ziarulring.ro
Antrenorul echipei "Șahtior", Mircea Lucescu, a cerut să nu se dramatizeze situația din Donețk:

"Nu sînt speriat de evenimentele de aici, dar sînt uluit de toate cîte am văzut în ultimele zile. Oricum, lucrurile nu sînt chiar aşa cum sînt prezentate pe la televiziunile din lume şi din România. Sînt amplificate şi li se dă o notă de dramatism, care nu are nimic de-a face cu ceea ce se întîmplă în acest moment aici.

În Doneţk este linişte acum, doar în zona centrală, unde sînt sediile administraţiei locale, au loc mici manifestaţii care pe noi nu ne afectează. Aici sînt numai ruşi. Ei protestează că limba rusă a fost interzisă aici", a povestit reputatul tehnician român.

"Nu ştiu ce o să fie în continuare. Situaţia este încă stabilă, dar poate degenera. Toată viaţa mea am fost profesionist şi aşa voi fi şi de data aceasta. Sper să îmi pot duce contractul pînă la final, dar nu se ştie. Situaţia de aici este urmărită în toată lumea pentru că este extrem de sensibilă. Dacă, Doamne fereşte, se întîmplă ceva rău, va fi afectată şi România. Pentru mine şi echipă, deocamdată, nu este nicio problemă. Noi ne antrenăm cum trebuie, avem linişte şi beneficiem de toate cele necesare. De exemplu, duminica trecută, am avut 30.000 de suporteri în tribunele stadionului, la meciul cu Karpatî Lvov. Deci localnicii îşi văd liniştiţi de treabă în continuare", a spus Mircea Lucescu în interviul pentru Ring.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?