Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Scandal la Primărie: un deputat a dat buzna în sala de ședințe

7 apr. 2014,, 11:22   Societate
4324 7
Foto: noi.md
Ședința de astăzi a serviciilor Primăriei Chișinău a fost întreruptă după ce deputatul socialist Ion Ceban a dat buzna în sala în care funcționarii discutau problemele de pe ordinea zilei. Astfel, socialistul împreună cu un grup de protestatari au intrat forțat în sala de ședințe pentru a cere explicații de la primar pe marginea defrișărilor arborilor și construcțiilor ilegale din capitală.

Situația a scăpat de sub control după ce deputatul Ion Ceban a încercat să ia microfonul din fața primarului pentru a ține un discurs. „Nu o faceți pe clovnul!”, i-a sugerat Chirtoacă lui Ceban, după un schimb de replici acide. Funcționarii Primăriei s-au arătat indignați de situația creată și au cerut grupului de manifestanți să părăsească sala de ședințe.

Indignat și el de situație, Dorin Chirtoacă a acuzat grupul de protestatari de faptul că periclitează intenționat buna desfășurare a activității Primăriei. Acesta a ținut să precizeze că asemenea acțiuni sînt ilegale și le-a amintit socialiștilor că protestele se desfășoară în afara clădirii Primăriei. În cele din urmă, edilul a reușit să-i convingă pe activiști să părăsească sala.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?