X 
Cutremure stiri: 502

Lunea lui Dorin Chirtoacă: gata să se bată și să înjure rusește (VIDEO)

31 mar. 2014,, 15:20   Societate
5696 6
Foto: noi.md
Săptămîna de lucru a primarului capitalei a început în spirit combativ, scrie point.md. Clarificarea situaţiei cu persoanele refugiate din Transnistria care protestează împotriva cerinței de a achita 400.000 de lei pentru privatizarea apartamentului era cît pe ce să degenereze într-o bătaie.

Inițial, cîteva zeci de oameni l-au înconjurat pe Chirtoacă, cerîndu-i să "se așeze la masa de negocieri", fapt care deja îi provocase un acces de nervozitate.

Atunci cînd unul dintre protestatari i-a arătat un document semnat de primarul general, pe Chirtoacă l-a cuprins o adevărată furie. El i-a smuls documentele, strigînd "Poşel von!" ("Ieși afară!") în limba rusă şi aproape că s-a năpustit asupra omului cu pumnii. Nu este prima dată, cînd şeful municipiului nu-şi poate stăpîni emoțiile...


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав