X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Serghei Cernev a mai pierdut o funcție

31 mar. 2014,, 13:24   Societate
4503 0
Foto: vulcanesti.ru
În conducerea activului raional al Mișcării „Găgăuzia Nouă” s-au produs schimbări. În locul fostului președinte al raionului Vulcănești, Serghei Cernev, organizația va fi condusă de șeful Direcției construcții și infrastructura drumurilor, Cornel Dudnic, scrie NOI.md cu referire la Gagauzinfo.md.

Inițiativa de schimbare a conducerii aparține liderului Mișcării „Găgăuzia Nouă” Nicolae Dudoglo, care a menționat că personal mult timp l-a convins pe Cernev să renunțe la funcția de președinte al raionului Vulcănești și că situația politică actuală din regiune necesită promovarea la funcțiile de conducere în Mișcarea „Găgăuzia Nouă” a reprezentanților generației tinere.

Nicolae Dudoglo le-a mulțumit lui Serghei Cernev și adjunctului acestuia Gheorghe Copușciul pentru munca depusă. În locul acestora au fost propuși șeful Direcției construcții și infrastructura drumurilor, Cornel Dudnic, și Ivan Țurcan.

Nicolae Dudoglo a subliniat că Cernev rămîne în echipa Mișcării „Găgăuzia Nouă” și a Partidului Democrat, menționînd că datorită PD-ului pentru Cernev s-a găsit un nou loc de muncă - șef la nodul feroviar „Giurgiulești”.
Serghei Cernev nu a fost prezent la eveniment.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?