X 
Cutremure stiri: 502

În Rusia se propune restricționarea circulației dolarului

29 mar. 2014,, 15:18   Economie
6138 19
Foto: svpressa.ru
Șeful Comitetului pentru buget și piețe financiare a Consiliului Federației Serghei Riabuhin a propus restricționarea circulației dolarului în Rusia, informează RIA Novosti.

Măsura respectivă Riabuhin a sugerat-o ca un posibil răspuns la sancțiunile SUA împotriva Rusiei. Potrivit lui Riabuhin, atitudinea necuviincioasă față de o țară cu bogate resurse naturale, o parte a cărora le exportă în alte țări, trezește nedumerire.

Anterior, președintele american Barack Obama a dispus impunerea sancțiunilor suplimentare împotriva Rusiei în legătură cu anexarea Crimeei și Sevastopolului. În același timp, Uniunea Europeană a extins lista de sancțiuni. În plus, liderii "G 7" au decis să anuleze summitul din iunie Rusia - UE și au amenințat cu sancțiuni pentru anumite sectoare ale economiei ruse.

Totodată ministrul Dezvoltării Economice a FR, A. Uliukaev, a declarat că se așteaptă la o abordare mai rațională din partea Occidentului, care nu ar impune sancțiuni economice directe de diferite tipuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав