Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

A prăbuşit avionul pentru că l-a părăsit soţia

27 mar. 2014,, 10:13   Externe
7789 0
Foto : libertatea.ro
Sute de oameni au sufletele sfîşiate de durere după ce au aflat că rudele lor nu mai sunt în viaţă şi aşteaptă detalii cu privire la prăbuşirea cursei Malaysian Airlines. Din partea anchetatorilor, puţine sunt informaţiile pe care le fac publice. Cert e că epava avionului se află pe fundul Oceanului Indian şi că nimeni nu mai e în viaţă, însă despre cauza tragediei nu suflă nimeni niciun cuvînt.

O poveste uluitoare a ieşit ieri la iveală în presa din toată lumea, care susţine ideea că unul dintre piloţii cursei Malaysian Airlines e responsabil de accident.

Astfel, comandantul aeronavei, Zaharie Ahmad Shah, fusese părăsit de soţie, care- i luase şi copiii, înainte cu cîteva zile de a efectua cursa fatală.

Potrivit spuselor celui mai bun prieten, şi el aviator, pilotul era devastat, depresiv şi nu era în nici un caz apt de a fi la manşa aeronavei.

Dezvăluirea a fost însoţită ieri şi de găsirea a numeroase resturi din aparatul de zbor, întinse pe o suprafaţă de 400 de kilometri pătraţi.

Rudele celor 239 de oameni aflaţi la bord au cerut să vadă dovezi concrete că obiectele aparţin avionului care s-a dezintegrat la impactul cu apa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?