X 
Cutremure stiri: 506

Coreea de Nord a lansat alte două rachete în Marea Japoniei

26 mar. 2014,, 10:40   Externe
3316 0
Foto : korrespondent.net
Coreea de Nord a lansat, la începutul zilei de miercuri, două noi rachete cu rază medie de acțiune în Marea Japoniei, după o serie de lansări de rachete în ultimele săptămîni, aparent pentru a protesta contra manevrelor americano-sud-coreene, informează Reuters și AFP, citînd agenția sud-coreeană Yonhap.

Rachetele, care par a fi de clasă Nodong, au zburat circa 650 km, a declarat Yonhap, citînd înalți responsabili militari sud-coreeni.

Coreea de Nord a tras mai multe rachete cu bătaie scurtă în ultimele zile. Lansarea de miercuri a intervenit în ziua cînd primul ministru japonez Shinzo Abe urma să se întîlnească cu președinta sud-coreeană Park Geun-Hye, împreună cu președintele Statelor Unite Barack Obama, care a intermediat această întîlnire la Haga.

"Coreea de Nord a tras o rachetă balistică la 2.35 și alta la 2.45 din regiunea Sukchon, la nord de Phenian, în mare", a anunțat șeful Statului Major din Coreea de Sud, potrivit Yonhap.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав