X 
Cutremure stiri: 502

Constantin Țuțu a cîstigat un nou titlu KOK WORLD GRAND PRIX la Chișinău (FOTO)

24 mar. 2014,, 10:50   Sport
8761 0
Constantin Țuțu a cîstigat un nou titlu
Foto: fea.md
Constantin Țuțu a reușit să cîstige un nou titlu KOK WORLD GRAND PRIX la Chișinău, însă nu a putut să se revanșeze în fața marocanului Ibrahim El Bouni.

Moldoveanul a intrat în primul duel din piramida de opt foarte hotarît. Polonezul Radoslav Paciuszki nu a avut nicio șansă în fața moldoveanului și a fost învins categoric. Decizia arbitrilor de a acorda toate cele trei puncte a confirmat superioritatea favoritului publicului de la Chișinău.

Celălalt moldovean din piramidă, Denis Apăvăloaie, a avut de înfruntat un adversar cu mult mai experimentat, românul Alexandru Daniel.

Apăvăloaie nu a rezistat decît două minute, fiind trimis la podea după o serie de lovituri.

Marocanul Ibrahim El Bouni a avut viață grea cu ucraineanul Igor Leapin, iar în runda suplimentară a cedat. Astfel mult așteptatul duel Țuțu vs El Bouni a fost contramandat.

În semifinale ucraineanul a făcut un meci fenomenal în fața lui Alexandru Daniel. După ce a fost numărat de arbitru și abia a reușit să se țină pe picioare în cele două runde, în ultimele trei minute l-a knockoutat pe român dintr-o lovitură.

În actul final Constantin Țuțu venea după un duel mai lejer cu turcul Ali Alkais. Cu multă încredere el a atacat din primele minute și a spart garda adversarului, terminînd partida înainte de timpul regulamentar.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав