X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Autoritățile de la Kiev au anunțat despre un implicit default

21 mar. 2014,, 02:07   Externe
7596 9
Foto: aobe.ru
Șeful administrației de la Kiev a declarat că orașul este pe punctul de incapacitate de plată la împrumuturile făcute anterior, informează "Interfax".

"Avem încă o problemă – sîntem pe punctul de incapacitate de plată la împrumuturile anterioare, peste o sută de milioane de grivne trebuie să plătim în această lună", - a declarat șeful Administrației de Stat a orașului Kiev, Vladimir Bondarenko.

Cu toate acestea, el și-a exprimat speranța că Kievul va evita default-ul cu ajutorul instituțiilor financiare internaționale.

"Aici vor veni BERD și alte structuri care ne-au dat bani, iar noi nu-i restituim onest. Și deaceea va fi o situație neplăcută. Din acest motiv merg la ministru să-i spun – ajutați-ne, pentru că nu este doar credibilitatea noastră, dar și a dvs", - a explicat el. "Cred că nu vor declara Kievul în incapacitate de plată – acum toată lumea este cu ochii pe noi, îmi pun speranța în faptul că sîntem populari în ceea ce privește evenimentele revoluționare și că ne vor ajuta să evităm default-ul", - a spus Vladimir Bondarenko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?