Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce cadouri inedite de 8 martie primesc şi oferă vedetele

7 mar. 2014,, 03:50   Showbiz
9053 0

Фото: informing.ru

În ajunul sărbătorii primăverii 8 martie, jurnaliştii au încercat să afle ce cadouri neobişnuite le oferă vedetele persoanelor dragi.

Astfel, de exemplu, interpreta Jasmin a fost acoperită de flori şi rubine de soţul ei. Precum a mărturisit artista, soţul ei Ilan este un romantic incurabil, de aceea, 8 martie, întotdeauna se transformă pentru ea în poveste. Odată, soţul şi-a invitat soţia, dar şi familia Iudaşkin, la o cină într-un restaurant. Jasmin a fost surprinsă de un covor din petale de trandafir, aşternut pe trotuarul de la intrarea în restaurant şi de florile neobişnuit de frumoase, cu care a fost decorată sala. La finele serii, soţul i-a dăruit iubitei un colier din rubine, pe care ea l-a apreciat drept un cadou foarte frumos.



Prezentatoarea Lera Kudreavţeva poate fi invidiată: soţul ei, hocheistul Igor Makarov, îşi răsfaţă iubita în fiecare zi cu cadouri plăcute şi flori. Chiar fiind în cantonamente, el poate organiza pentru Lera o surpriză romantică, trimiţîndu-i flori acasă. Ştiind că soţia lui adoră bijuteriile masive, înainte de a o cere de nevastă, Igor i-a oferit Lerei un inel, piatra căruia i-a acoperit tot degetul. Hocheistul şi-a păstrat atitudinea faţă de cadouri şi după nuntă: Lera deseori se laudă pe reţelele de socializare cu darurile preţioase de la iubitul ei. Anul trecut de 8 martie, Makarov i-a dăruit soţiei un inel, care strălucea în toate culorile curcubeului.


Soţia lui Nikolai Valuev, pugilistul şi deputatul Dumei de Stat, colecţoinează ouă pascale, incrustate cu pietre şi metale preţioase. Cu cîţiva ani în urmă. Galina a primit de 8 martie un set întreg de ouă, executate la comandă, fiind incrustate manual.

Acrtiţa Anna Snatkina a primit o dată de 8 martie de la un admirator o perlă în scoică. Însă, potrivit actriţei, nicio perlă nu se compară cu cadoul primit de la soţul iubit Victor. „Generozitatea este una dintre calităţile soţului meu, dar cel mai bun cadou de Ziua Internaţională a Femeii eu consider că este fiica noastră Veronica”, a declarat Anna.


Iar showman-ul Ivan Urgant îşi răfaţă bunica iubită cu delicatese: anul trecut, prezentatorul, venind la ea în Peterburg, i-a adus zece pachete cu diferite mîncăruri delicioase. „Vanea mă răsfaţă regeşte. Eu apoi o lună întreagă mănînc din darurile lui”, a glumit Nina Nikolaevna.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?