Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Octavian Nacu a fost la un pas de titlul mondial

26 feb. 2014,, 14:30   Sport
5529 0
Foto: moldovenii.md
Campionul Moldovei la sambo Octavian Nacu a obţinut medalia de argint la Cupa Mondială printre seniori. Luptătorul moldovean a făcut spectacol în cîntarul de 62 de kg, cedînd doar în finală în faţa belorusului Ivan Anestevici. Ceilalţi opt reprezentanţi ai Moldovei au obţinut rezultate mult mai modeste. Cu toate acestea, antrenorul lotului naţional Iulian Petcovschi s-a arătat mulţumit de evoluţia discipolilor săi.

„După mine, sportivii au îndreptățit toate aşteptările, luînd în consideraţie că pentru pregătiri au fost alocate sume mizere de bani. Faptul că avem un sportiv premiant deja este o performanţă excepţională. Octavian Nacu este primul reprezentant al Moldovei la proba masculină care a obţinut o medalie la Cupa Mondială printre seniori”, a spus Petcovschi.

Cupa Mondială de Sambo s-a desfăşurat între 19-21 februarie în capitala Belarusului, oraşul Minsk. Competiţia i-a reunit pe cei mai buni sambişti din 12 ţări ale lumii. Următoarea etapă a Cupei Mondiale la lupta sambo va avea loc între 24-26 martie la Moscova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?