X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Primarul Chişinăului visează la momentul cînd Moldova va scăpa de propriii 'ianukovici'

24 feb. 2014,, 15:34   Societate
3636 3
Foto: noi.md
Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, „îi susţine pe ucraineni în lupta pentru drepturile lor, pentru expulzarea preşedintelui şi visează la momentul cînd Moldova se va izbăvi de propriii 'ianukovici'.

Potrivit agenţiei "Infotag", şedinţa operativă de luni a Primăriei a început cu un minut de reculegere în memoria celor decedaţi în centrul Kievului.

Chirtoacă a spus că „Kievul acum trece prin momente grele, deoarece ucrainenii mor luptînd pentru drepturile lor, pentru viitorul copiilor, luptă cu corupţia, cu despotismul autorităţilor".

"Moldova la fel este o ţară coruptă, dar oare vreun ministru sau demnitar a fost condamnat pentru aceasta? Interesant, ce va fi cu marionetele de la Kiev şi cum se vor comporta păpuşarii din Rusia", a menţionat primarul.

Potrivit lui, manifestanţii din Kiev fac ordine, ei au obosit de samavolnicia conducerii ţării.

"Viitorul Moldovei depinde de viitorul Ucrainei. În Ucraina va fi ordine, fapt care este greu de spus şi în privinţa Moldovei. Noi nici nu putem spera că va fi ordine, în special după toate gafele comise de unii, adoptînd legi incompetente", a spus edilul.

Chirtoacă visează al momentul cînd „Moldova va scăpa de propriii 'ianukovici' de la Tiraspol, Comrat şi Chişinău”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?