X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Deputații comuniști își fac griji pentru viața lor

14 feb. 2014,, 15:48   Politică
5246 8
Foto: noi.md
„Coaliția de guvernămînt este atît de conștientă de propria sa incapacitate, atît de bine a înțeles atitudinea de repulsie și chiar de ură față de ea a majorității societății civile, că în tendința sa de a păstra cu orice preț puterea și prada este gata pentru orice acțiuni ilegale. Nu aș fi surprins dacă după ce vor fi ascultate conversațiile noastre private, vor urma măsuri și mai drastice. Mistrețul rănit, în agonie, din ultimele sale puteri se aruncă asupra dușmanului”, a spus pentru NOI.md deputatul fracțiunii parlamentare a PCRM Alexandr Petkov.

Deputatul comunist Artur Reșetnicov a confirmat pentru NOI.md că a protestat astăzi față de interceptarea ilegală a convorbirilor membrilor fracțiunii comuniste.

„În spatele nostru, fără nici un avertisment, în sectorul fracțiunii PCRM a fost instalat un microfon. Explicațiile lui Corman precum că acest lucru a fost făcut la cererea jurnaliștilor pentru o mai bună audibilitate le consider netemeinice. Cazul este excepțional și revoltător”, s-a indignat Reșetnicov.

„Noi pledăm pentru prezența jurnaliștilor în sală și nu ne deranjează instalarea unor microfoane suplimentare și filmarea deputaților. Dar acest lucru trebuie făcut într-un mod civilizat și deschis. Cred că ceea ce s-a întîmplat este un motiv suficient pentru inițierea unei anchete penale de către Procuratura Generală, pe faptul interceptării convorbirilor dintre persoane fizice. Știind cine conduce organele de drept și impunitatea celor care dețin puterea, lucrurile pot evolua spre și mai rău pentru noi”, și-a împărtășit îngrijorarea Petkov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?