X 
Cutremure stiri: 506

Șefii a două centre militare, implicați în „afaceri” cu permise de conducere

12 feb. 2014,, 17:01   Societate
3102 0
Foto: skandaly.ru
Directorul unui centru de pregătire a specialiştilor pentru Armata Naţională din Criuleni a fost prins, cu puţin timp în urmă, de ofiţerii anticorupție, după ce ar fi estorcat 400 de euro de la un cetățean. În schimbul banilor, funcționarul i-a promis acestuia că poate influenţa unii responsabili din cadrul Direcţiei documentare a conducătorilor auto din localitate să-l ajute la examenele de calificare pentru categoria B şi C.

În momentul reţinerii, banii au fost găsiţi asupra bănuitului, fiind predaţi benevol ofiţerilor de urmărire penală. În prezent, bărbatul este acuzat de trafic de influenţă, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pînă la șapte ani de închisoare.

Pentru suspiciuni similare a fost reţinut și şeful Punctului de control tehnic al Academiei Militare din capitală. Acesta a primit în două tranşe, sub controlul CNA, 1100 de euro pentru a-l ajuta pe un bărbat să susţină cu succes examenele de calificare auto. Bărbatul este cercetat pentru corupere pasivă, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă pînă la 10 ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав